Skocz do zawartości

Skarga - Soot

Hudy

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick: Hudy

2. Nick admina/gracza który zawinił:  Soot
3. Admin/Gracz :
4. Data i godzina: 31.03.2014 - 13:57:32
5. Dowody (demko/screeny/świadkowie): wystarczy zobaczyc na AMXBans...
6. Opis sytuacji: Nowy gracz ze steamem wbija na serwer i dostaje bana za to że rzucił granatem, którym i tak z resztą w nikogo nie trafił. Admin zamiast wspomniec o tym iż nie można walić granatami to po prostu banuje wszystkich od góry do dołu tak jakby od tego zależało ile chłopak ma pieniędzy zarobić... Admin o którym mowa chce się popisać przed innymi adminaministratorami serwera, że potrafi zbanowac wiecej osób nie ważne jakim kosztem ? Osobiście mam gdzieś to co on robi, bo w końcu gram se u Was od wczoraj wieczorem i zawsze mogę zmienić serwerownie. Na takim wystawianiu bezsensownych banów oczywiście ucierpi Classic a nie gracz, bo konkurencje macie spora... Ja jednak tak łatwo się nie poddaje i wolałem napisac co mi na wątrobie leży. Liczę na to że zrobicie coś z tym panem bo nie chciał bym aby taka niemiła sytuacja spotkała po raz kolejny moją osobe.

Rozumiem frustrację i w ogóle, ale nawet ja zwracałem uwagę na zakaz hexów na małych mapach, gdy byłeś na serwerze. A z tego co widzę akcja z sootem działa się po mojej obecności, gdyż od 13 zajmowałem się swoim komputerem aż do dziś.

Myślę, że ten 30 minutowy ban aż tak bardzo nie zabolał, a na przyszłość będziesz znał pkt reg. i może pokusisz się przeczytać cały, bo nieznajomość regulaminu nie usprawiedliwia.

Spotkała mnie taka sama sytuacja na początku grania na cs-classic, więc naprawdę wiem o co chodzi, tyle że ban za przeklinanie (również 30 minutowy).

A przy okazji zajrzałeś na forum, może zadomowisz się na stałe. ; ))

wchodzac na serwer akceptujesz i potwierdzasz znajomosc regulaminu, tak wiec zanim znowu zaczniesz plakac to przeczytaj regulamin, a po 2 naprawde myslisz ze ktos daje bana zeby sie popisac przed innymi adminami? to gratuluje i jednoczesnie wspolczuje

• Like 1

No niestety Hudy ale jesli gracz wchodzi na serwer nawet nowy to akceptuje regulamin serwera i admin nie musi pisac za każdym razem ze jest zakaz he.

A jeśli mi nie wierzysz tutaj masz punkt z regulaminu.

5.Zakaz rzucania He na małych mapach: Pool_day , cs_wiocha itp (Ban od 30min do 1Godz)

i nie widzę zeby pisało tutaj przed "ban na 30 min" ostrzeżenie 

• Like 3

wchodzac na serwer akceptujesz i potwierdzasz znajomosc regulaminu, tak wiec zanim znowu zaczniesz plakac to przeczytaj regulamin, a po 2 naprawde myslisz ze ktos daje bana zeby sie popisac przed innymi adminami? to gratuluje i jednoczesnie wspolczuje

Widzę, że w tej szkole niczego w dzisiejszych czasach nie ucza i pojęcia takie jak przenośnia oraz metafora są Ci obce ? Jak tak własnie jest to prosze nie wypowiadaj się w temacie, którego i tak nie zrozumiesz.

Przyznaję, że eiden zwracał wszystkim uwagę na mapie mini dd2 że nie uzywamy he i tam nie używałem. My jednak graliśmy na większej mapie fy_snow, na której użyłem HE w pojedynku 1vs1 tak aby wszyscy widzieli. Chciałem zobaczyć jaka będzie reakcja admina na ten incydent. Wydaje mi się że rolą administracji serwera nie jest odstraszanie nowych graczy ze steamem i nieskazitelną opinią. Każdy gracz jest na wagę złota a admin powinien przyciągac nowych swoją postawą a nie ich odstraszać. Napisanie w konsoli, że nie używamy HE na tej mapie nie zajeło by mu więcej jak 10 sekund tym bardziej że był martwy. Łatwiej jednak było odpalić konsolę po to aby wykopać nowego, który mógł nie znać owego pkt. regulaminu. Zdaję sobie sprawe z tego że złamałem regulamin i brak jego znajomości mnie nie usprawiedliwia - dlatego tez Scoot miał prawo mnie zbanować. Chciałem jednak zwrócić uwagę na to jak młodzi w dzisiejszych czasach pochopnie podejmują decyzje. W tym przypadku ten głupi ban mógł mnie tylko zniechęcić od cs-classic.

PS. Konto na forum mam od wczoraj i Wasz regulamin także znam od wczoraj.

Pozdrawiam.

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Nastepnym razem czytaj regulamin ja tylko go przestrzegam także ban słuszny a skarga do zamknięcia

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności