Dudek P56 57 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 1.Twój Nick: DUDEK P56 2.Nick admina/gracza który zawinił: Antonio Mateczny 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: 30 marca 2014, 13:01 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Screeny ---> http://speedy.sh/5sbu8/2014-03-30-00001.zip , gracz Shenzi (swiadek) 6.Opis sytuacji: Gracz Antonio Mateczny podszywał sie pod moj nick, zaczal mnei denerwowac i prowokowac, gdy wyszedlem z serwera na doslownie 5sec(reconnect) on tez go zrobil i zmienil wlasnie na DUDEK P56 na screenie widac, gdyz mozna to rozpoznac po steamid. Prosze o zaingerowanie w ta sprawe adminow . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Tak to prawda.Antonio Mateczny podszywał sie pod Dudka,następnie wyzywając innych graczy oraz samego Dudka. Skad to wiemy że to on? Bo się przyznał, a bodajże za podszywke jest perm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Trzeba było tą podszywkę zbanować ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 "Skad to wiemy że to on? Bo się przyznał, a bodajże za podszywke jest perm. ;)" - żart ? chyba szybciej Antonia ktoś podszywał Dajcie jakiś inny dowód bo ostatnio ktoś wchodził na mój nick, Antonia i obrażał innych graczy. Nawet mój dobry brat zrobił ss`y http://www51.zippyshare.com/v/64855611/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Trzeba było tą podszywkę zbanować ^^ Jeszcze wtedy nie miałem admina,wtedy dopiero złożyłem podanie A kitol, na tych screenach też widać jak ty obrażałeś graczy no to ładne masz SS . A antonina kto podszywał to nie mam pojęcia.Ale za to antonio napewno podszywał się pod Dudka, potem obrażając go i innych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 "A kitol, na tych screenach też widać jak ty obrażałeś graczy " przecież mówię że ktoś podszywał się raz mnie raz za Antonia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Taka jest prawda ze Antonio gdy nie ma adminow, obraza zmienia specjalnie nick swoj gdy wchodze a gdy sa admini on im lize tylek ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ktos wchodzil na Twoj nick ? Chyba zartujesz . Twoje zachowanie wynika z tego co jest na screenach na bank to Ty pisales i brat Ci dupy nie wyratuje za moja poszwyke, niech sie jakis H@ wypowie na ten temat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 To nie czaje po co się z nim wyzywałeś Kitol a nie zbanowałeś? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 To może inaczej, Skoro widzisz że się pod ciebie podszywają, bierzesz IP. Jeżeli go nie wziąłeś to ja nic z tym nie zrobię. Brak IP osoby podszywającej się, brak bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi