Ganja*Mafia 5 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 1.Twój Nick: >>Ganja*Mafia<< 2.Nick admina/gracza który zawinił: DawciOo 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 11:00 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): świadkowie 6.Opis sytuacji: mapa train Dawcio siedział w wagonie było dużo graczy do zabicia tam gdzie on był obok była kampa biłem gościa zabiłem go poszedłem do dawcia bić go strzelil z auto lamy odrzucilo mnie że wypadłem z wagonu poszedłem do innego typka żeby go zabić padłem a on mi dał bana za cele dawcio nie raz daje komuś bana na 5 min a za to samo innym na 3 H jak mi przed chwilą . jeszcze chciałem dodać że dawcio sam sobie dał przez przypadek bana powod : last paka ^^^ tak jest jak admin rocznik 98 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrRemix007 21 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Byłem przy tym, i mogę to potwierdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsamara 0 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 byłem przy tej sytuacji stałem zm obok ganji chcialem wejsc do dawcia odrzucil gracza a za chwile dal mu bana za to ze nie wchodzil do niego a bylo wiecej osob do zabicia ja tez sam dostaje czesto bany za nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotlet 1 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Boże, zacznij używać przecinków bo wygląda to jak burdel.A co do tematu,przydali by się jeszcze świadkowi bo 2 to mało(btw świadkowie skoro byli i chcą się tu udzielać mogli by już poratować kolegę fotką/demkiem inaczej marne szanse) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 "nie raz daje komuś bana na 5 min a za to samo innym na 3 H jak mi przed chwilą " To jest prawda bo czasem widze jak daje bany od razu 3h (AMXBans) nawet chciałem mu coś powiedzieć a ten "co cie to interesuje" / "nie bede cie słuchał" I nawet kilka spraw było o UB gdy od razu 3h szły, w amxbans można łatwo zobaczyć czy wcześniej dana osoba dostała bana, 3h - wcześniej brak bana. Więc trzeba coś z tym adminem zrobić, a co do skargi to nic już więcej nie powiem bo nie było mnie na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: To już kolejne powiadomienie z banami. Dawcio traci admina Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi