Kimuras 0 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Wiem, że kilka osób pomyśli, że robię to na własną korzyść, ale przyda się taka promocja. Moja propozycja brzmi tak, aby 3 pierwsze osoby miały admina za free. Przydatne. Wy byście skorzystali i gracze. Wielu ludzi nie stać na grę. Co o tym myślicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Nie rozumiem o co Ci chodzi. 3 pierwsze osoby miały admina za free Chodzi o pozytywnie rozpatrzone podanie? Wy byście skorzystali i gracze Administracja raczej nie, gracze to tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Tak o pozytywnie rozpatrzone. Pisałem to na szybko sorka. Administracja też by skorzystała. Im więcej adminów tym mniej cheaterów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Tak a serwer bedzie się trzymał z czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Hmm .. nie wiem no, ale jak prawie nie ma admina to same cheaty latają. Tylko dwóch adminów widzę często, Nusiaka i white. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Czemu nie. Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DNA 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Ja tutaj proponuje zeby jakies postaci byly za dobre miejsce w rankingu , bo tak to serwer nie utrzyma sie za bardzo, no bo z czego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi