CHarcik 1 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Chciałem zgłosić skargę na Vernona Admin w ogóle nie Ogarnia. Mam vip`a dostaje HE w zestawie i na małych Mapkach jest Zakaz HE , żebym się nie pomylił to wrzucam HE na respie. Pisałem Vernonowi , że nie rzucam HE na swoim respie , to paru sekundach dostałem KICK. W każdej rudzie tak robię i po jakimś czasie dostaje Bana na 30min. Dam link z demkiem i zobaczycie czy chodź raz rzuciłem w graczy!. Mój nick to " Narcyz ". [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Pozostalo ci 22 minut i 29 sekund bana.[AMXBans] Zbanowany Nick : Narcyz[AMXBans] Powod : ' he '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1846921936 '[AMXBans] Twoje IP : ' 77.252.39.40 ' Będzie Demko wstawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Czekam na odpowiedz admina i na demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 typie nie ponizaj sie jeszcze bardziej bo:po 1 - pisalem z 5 razy zakaz he !!po 2 - dostales kicka za hepo 3 - dalej rzucales to dostales banai powiem ci ze go*no mnie obchodzi czy rzucasz na swoim respie czy rzucasz po drzewach.. typie myslisz ze ja mam 15 monitorow i kazdy odpalony na innym graczu? widze w konsoli ze rzuciles granat to dostajesz bana i nie ma to znaczenia gdzie rzucasz. w regulaminie pisze jasno "zakaz he na malych mapach" wiec skoncz glupoty gadac i pomysl zanim cos napiszesz ;s dodam ze Madzia jest swiadkiem ze upominalem duzo razy i do tego dalem ci kicka a juz po pierwszym upomnieniu powinienes wyleciec na 30min -.- jestes smieszny gosciu i ty startowales na adma ;o@editwiem ze regulamin jest troche dlugi i niektorzy maja problemy z czytaniem, ale nastepnym razem postaraj sie chociaz przeczytac wzor skargi (jest troche krotszy wiec powinienes dac rade) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Byłam wtedy na serwerze i kolega Narcyz rzucał he na małej mapie, dostał pare upomnien i bodajże kicka, lecz to nic nie pomogło to dostał bana. Dla mnie do zamknięcia. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Była taka sama sprawa, odnośnie soot'a i hudego podajże, dwa dni wcześniej jak nie dzień.Najpierw czytamy reg. potem składamy skargę.Odnośnie wyrzucania HE na swoim respie to popieram Vernon'a. Miałem podobną sytuację z Buu. Nie mam czasu, ani możliwości śledzić obrazu gracza gdy każdy jednorazowo rzuca HE, więc konsola bardzo ułatwia sprawę szczególnie gdy mam jeszcze kogoś zaufanego w drugiej drużynie przez co łatwo łapać takich graczy.Poza tym skarga bez wzoru i dowodu, skoro wstawisz później to wstaw wtedy skargę dopiero.. Do kosza jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHarcik 1 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Tu jest Link do Demka : http://257475.hltv2.pukawka.pl/hltv-1404011201-cs_wiocha-1396346460-1396347900.zip i czy na nim widać , żeby rzucał w jakiegoś Gracza , zadając mu Obrażenia ?! , NIE! nikt ode mnie nie dostawał! , a HE nie mogę wyrzucić. Veron ty to chyba nie umiesz obchodzić się amx , koleś biegał z Aimbotem siedziałeś na tym SPEC chyba dobre 4 rundy i ja nie wiem na co ty czekałeś , na zbawienie ?!. Madzia to samo masz admina , jeszcze przed wejściem na Verona na serwer był ten czit a ty zamiast go sprawdzić to ty tak po prostu wyszedłaś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Z tego co widzę demko z hltv, więc łaskawie podaj chociaż czasy danych sytuacji. "że rzucam HE w jakiegoś Gracza ?!"Przed chwilą Ci tłumaczył Vernon, potem ja potwierdziłem, że to nie ma większego znaczenia czy rzucasz na respie, czy w przeciwnika.EDIT: 5.Zakaz rzucania He na małych mapach: Pool_day , cs_wiocha Rzut to rzut jak dla mnie, nie ma znaczenia gdzie.Aimbot - tak się składa, że łatwiej jest nakręcić demko, które zajmie Ci rundę-dwie zamiast potem szukać w hltv momentu. Akurat byłem podczas przebywania Aim'a i Vernon mnie uprzedził. Przestań szukać dziury gdzie jej nie ma, bo mówiłem już nie raz, że lepiej mieć dowód niż potem dać UB jakiemuś cheaterowi.Madzia nie ma admina na BF2 z tego co wiem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Mała o to gdzie rzucasz, ważniejsza jest, - krótka linijka w regulaminie co mówi Zakaz HE na małych mapach (wiocha, pool..) Więc ban słuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 typie juz ci napisalem ze mozesz tego he wsadzic sobie nawet do hełmu a bana itak dostaniesz.. zakaz to zakaz, a jak tak lubisz rzucac to masz jeszcze smoke i fleshe. to ja sobie sciagne wh ale nie bede strzelal przez sciany ok? a z tym aimbotem to widac ze nigdy admina nie miales bo po 1 to ze ty mi napiszesz ze aim to nie znaczy ze mam go odrazu banowac, bo musze go najpierw sprawdzic a nie zawsze to jest takie latwe tym bardziej ze albo on nie zyje albo nikogo nie zdazy zabic, a po 2 nie ty jeden jestes na serwie i nie ty jeden piszesz na u@ zebym kogos sprawdzil. jezeli nie odpowiada ci to ze mam admina to zloz kolejna skarge tylko napisz w niej cos sensownego. na twoje dalsze posty nie bede juz reagowal w tym temacie bo jak dla mnie jest do zamkniecia@editMadzia admina nie ma na bf2 wiec nie wiem po co te sapy w jej strone@@EDIT DOWN Vwyrzuc jeszcze nóż zeby ci sie nie pomylil z M4 skoro oni nie maja prawa do wypowiadania sie w tym temacie to w ogole ten temat nie ma prawa tutaj byc z powodu takiego iz nie dostosowales sie nawet do wzoru wiec tak jak pisalem wczesniej, przestan sie juz ponizac ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHarcik 1 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Wy czegoś nie rozumiecie! od rzucałem HE , bo nie chciałem przez pomyłkę rzucić HE zamiast Flesha w kogoś! . Nie obchodzi mnie to , że Veronow wyświetla się w Konsoli kto rzucał HE , Fleshem lub Smoke. Mógł patrzeć co ja robię. eiden7 i Siwy wy nie macie prawa wypowiadaniu się w tym temacie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Niby dlaczego zakazujesz wypowiadania się komuś w tym temacie. Dałeś dowód, wypowiedziałeś się, a my możemy ocenić sytuację.Przed chwilą Ci pisałem, że wiem o co Ci chodzi i nie ma to znaczenia, bo nikt nie będzie sprawdzał każdego po kolei co rzucił HE dlaczego to zrobił. Za dużo jest graczy by każdego sprawdzać z takimi pierdołami. Na małych mapach jest bezwzględny zakaz HE, więc każdy rzut to ostrzeżenie, kick lub ban.Każdy pisze Ci, że to twój błąd, a Ty nadal się spierasz jakbyśmy czytać nie umieli. Niech soot oceni sytuację i zamknie temat, bo dyskusja jest bez sensu.@Edit DownDziękuję, że takie momenty się zdarzają ponieważ ta sytuacja jasno dla wszystkich pokazuje, że przyznanie Ci admina przy ostatnim podaniu bądź w przyszłości byłoby wielkim błędem.Druga sprawa dałeś link do hltv, nie muszę być na serwerze żeby się wypowiedzieć - mogę obejrzeć.Trzecie - ja "gram na servie", nie wiem co Ty robisz.Czwarte mogę się wypowiadać więc z tego korzystam byś mógł zrozumieć swój błąd, a skoro go nie potrafisz pojąć to dyskusja została zakończona.Po piąte i ostatnie - argumenty Ci się skończyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHarcik 1 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Nie wypowiadaj się nie było Cie! , więc idź lamić na serwer! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 bije coś? Ja ci wyjaśniłem sprawe - ZAKAZ RZUCANIA HE NA KAŻEJ MAŁEJ MAPIE, CZY TO W SWOICH, POD TXT CZY GDZIEKOLWIEK - ZAKAZ Do tego ile razy vernon cie ostrzegał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Mam mocne nerwy i jestem wyrozumiały ale kurwa ! Piszę ci jak BYKZakaz he na małych mapach Wiec nawet go nie wyrzucaj bo i za to jest banwg. Mnie ban jest słuszny i temat do zamknięcia pztm nie raz już było pisane Najpierw przeczytaj regulamin potem zakładaj temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 " eiden7 i Siwy wy nie macie prawa wypowiadaniu się w tym temacie !" leże.... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: 5 pkt regulaminu Bf2 nie mowi o tym ze zakaz rzucania he w kogoś tylko ogólnie na malych mapkach, także ban ktory dał Vernon jest sluszny. Skarga do zamknięcia Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi