hapajkule 156 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Nick : Kokosuwny Ss - Brak. Wycinek [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : Kokosuwny[AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '[AMXBans] ======================================= Nick inny gdyż grał mój brat siedzialem obok a wybitny admin Mucha dal mi ss nie wchodzac na spec. chyba jakies podstawy musisz miec ? To sa jakies jaja -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Już wczoraj była taka sama sytuacja, też screeny z gry i nie tylko wczoraj. To jest admin? Hapaj bez ss ci nie dam UB > http://forum.cs-classic.pl/topic/14733-problem-ze-znalezieniem-ss-czytaj/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Kurwa dziwnym trafem nie ma .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Musisz poszukać, nie mam prawa dać ci UB jeżeli nie masz screenów. Chyba że mucha walnął tylko powód bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 No to sprawdzcie to bo nie zamierzam odchodzic z serwerowni przez jakiegos nie ogara...... Jak mowil ze celownik mi latal to niech by demko zrobil a nie ss ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Napisz do kryptona żeby zobaczył logi czy mucha dawał screeny, tylko podaj godzine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Czas minął Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi