Kostek#1 24 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Imię:Mateusz Wiek:16 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach):ok. 75 godz Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp):Wywiady Znajomość z większością użytkowników:Myślę że znam dosyć wielu użytkowników i z żadnym niemam " spin" Dlaczego ja? Myślę że nadam się na Redaktora ponieważ lubię rozmawiać innych i poznawać ich bardziej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Miałeś zmniejszyć troche swoją aktywność, ale redaktor to takie trudne zajęcie też nie jest. Można dać ci szanse, napiszesz 2/3 wywiady i sie zobaczy co dalej Ode mnie masz tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Na tak -wymagania -ogarnie -przyda mi się dodatkowa pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Kostek ilość godzin musi być równa 10 dni lub więcej tak jest napisane w wymaganiach. Co do tego czy dasz rade myślę ze tak to co napisał jest prawda lubi rozmawiać z ludźmi i przeważnie zadaje sensowne pytania wiec z wywiadami nie będzie miał problemu. Jestem za tym aby dac mu szanse zobaczymy czy ja wykorzysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Andre narzeka, że jest samotnikiem więc pewnie przyda mu się kompan. Z tego co poznałem Kostka jako admina jestem na tak.Czas spędzony na forum to około 94 h, według mnie wystarczająco, raczej nie zauważyłem problemów z ortografią czy podobnych.Brak warnów, wiek i posty również spełniają wymagania.Jak dla mnie.. czemu nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Proponuje okres próbny Miły Ogarnięty Wiek Jakieś tam doświadczenie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 tez jestem na tak, im wiecej redaktorow tym czesciej beda przeprowadzane wywiady i wiadomo, beda bardziej zroznicowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Proszę odrobić warna do 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak odpowiedzi Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi