neska. 3 198 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 1. Serwer: Bf2 2. Nick: Enoo_MaDziaa3. Imię: Magdalena4. Wiek: 155. Znajomość Amxx(0/10): 9/106. Mikrofon(Tak/Nie): TAK7. Składka(Tak/Nie): TAK8. Czas spędzony na forum: ok 44 dn.9. Opisać siebie: Miła, pomocna, ogarnięta.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chcę pomóc w ogarnięciu serwera, bo jak dla mnie adminów jest za mało. Nie twierdzę że są oni nieaktywni, jednak jak wiadomo nikt nie może ciągle siedzieć na serwerze, a bywa że nie ma żadnego a cheaterzy są. 11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; SS/Demko i perm. -Gdy ktoś nadużywa micro; Upomnienie, jeżeli nie pomoże ban 5-10 min -Nadużywa Kultury na serwerze; Upomnienie, jeżeli nie pomoże ban 5-10 min12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Mam Steam , lecz wolę korzystać z NS. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 ogarnieta dziewczyna, aktywna na forum i na serwie ostatnio tez wiec jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Widzę Ciebie codziennie na serwerze Ogarnięta staż na forum Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 no wszystko ładnie ale rekrutacja zamknięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Jestem na tak, ogarnięta, miła, i można się z nią świetnie porozumieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ogólnie ciężko coś zarzucić i na pewno można pochwalić. Wymagania spełnia jak wiadomo.Tylko nie wiem czy soot się zgodzi, bo ostatnio zamknął rekrutację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Madzia dla cb zrobie wyjątek. A miejsca na admina chyba za niedlugo sie zwolnia bo cos brakuje aktywnosci adminow na bf2. Pisz mi na pw Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi