Dudek P56 57 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 1.Twój Nick: DUDEK P56 2.Nick admina/gracza który zawinił: Antonio Mateczny 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: 21:50 1.04.2013r 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://speedy.sh/xJJ5q/2014-04-01-00001.zip Swiadkowi wiekszosc serwera moglaby sie wypowiedziec , oprocz adamu chyba (pupil Matecznego) ; D 6.Opis sytuacji: Wszedłem odrazu na serwer a Mateczny odrazu zaczyna jechac na mnie mnie to bawi troche , jego zachowanie jest dziecinne ale juz mnie to denerwuje i niech wkoncu ktos go ogarnie bo za duzo sobie typek pozwala : ) Na ssach wszystko widac. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Jeżeli admin był i olewał to to powinno coś być, admin ma zachować porządek na serwie i starać się unikać sprzeczek między graczami. Shenzi? W dowodach pisałeś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 NIe, nie bylo zadnego admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Antonio specyficznym graczem jest, zawsze ma duzo do powiedzenia, nie boi sie wlasnego zdania. ludzie przez to lubia go. Ale bywa czasem zaczepny do nowych graczy... Wiec domyslam sie dlaczego macie spine Moze juz dacie sobie spokoj i pogodzicie sie ? Byloby milo Mateczny to staly gracz,i lubiany przez reszte. Ale z drugiej strony nie powinnien Cie tak traktowac takze poprosze go zeby dal sobie spokoj, a Ty Dudek prosze nie dawaj sie sprowokowac ) tylko udowodnij co potrafisz w grze, a grac umiesz. Wiekszosc na serwie sie "zna" ,mysle ze sie szanujemy i mam nadzieje ze tak zostanie Nie musimy angazowac -_- za kazdym razem zeby robil porzadek przeciez duze chlopaki jestesmy 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Pogodzic sie nie pogodze z nim, ale bede go zlewal i wbij mu tam cos do bani bo to zenada Co racja to racja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Jeżeli admin był i olewał to to powinno coś być, admin ma zachować porządek na serwie i starać się unikać sprzeczek między graczami. Shenzi? W dowodach pisałeś. Co ja ? i o co matecznemu chodziło o mnie? Dudek znowu sprzedajesz? haha to mnie rozwaliło ^^ sprzedawca to w sklepie jest .Ale skarga słuszna.To nie 1 raz jak wyzywa graczy, ale lecz od kiedy mam admina i go widze na serwerze nikogo nie obraża dziwnym trafem obraza jak nie ma admina na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 gdzies na ss widziałem nick shenzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 sapal cos do Ciebie ze masz 15lat ten mateczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 a na ss pisalem tylko ze dobrze ze Shenzi ma admina bo czesto jest i sie uspokoi troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Bez spiny Panowie nie ma co dalej tego roztrzasac Antonio i tak sie nie wypowie tutaj bo jest zablokowany za warny. Wyjasnimy sobie wszystko na serwie wieczorem gdy będą wszyscy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Tez tak sadze, to zamknijcie juz temat ; ) D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi