S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 siema Dzisiaj prezentuje koleino pace mam nadzieje ze wypadnie lepiej od poprzedniej I tak wiem że w prawym górnym rogu jest za dużo czarnego ale nie miałem jak tego zmienić :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Fajna ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 zle dobrana czcionka , i ten ziomek jest za jasny powinien byc bardziej na pierwszym planie niz txt : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Minusy: Źle dobrana kolorystyka, najlepiej nie rób napisów, render na samym środku. Koszmarna ramka.. Plusów nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Nawet fajna, tylko nie pasuje mi ramka i napis. 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 ok postanowiłem zmienić trochę wersie i oto efekt : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Kolory nadal słabe. Czerwony i zielony nie pasują do siebie. Staraj się nie używać pędzli, a raczej tekstur. Czytaj poradniki, ale nie rób prac dokładnie takich jak w danym poradniku wyczytasz, liczy się pomysłowość :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Trochę słabsza od tamtej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
'$iGn~! 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Powinieneś szukać kontrastów, żeby to jakoś się dobrze prezentowało. No i rzecz jasna - zmień czcionki, bo nie współgrają z grafiką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi