M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Typ Pracy:Awatar Wymiary:Jak na forum Render, Stock:-- Napis/y:M@jki H@rdcor lub Majki Hardcor Tematyka:Rap-tylko coś porządnego. Kolorystka:Jak uważacie. Inne:-- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 @Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 @Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Dziś wieczorem jak będę na swoim pc zrobię parę zleceń więc spodziewaj się czegoś od 19 do 20 ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeQMalina 2 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Robione na szybko Ten góry napis, i to biało tło ci wykasuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 NeQ lajk poleci za chęci, ale poczekam jeszcze na inne propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Masz JLB ;] U mnie cienko z awatarami ^^ lepiej sygnaturki mi wychodzą ;] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 @REF W ciągu dalszym czekam na coś fajnego. Jelonek to zrób sygnaturkę jak Ci avki nie wychodzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Masz, takie z nudów http://www18.zippyshare.com/v/18861023/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 @REF W ciągu dalszym czekam na coś fajnego. Jelonek to zrób sygnaturkę jak Ci avki nie wychodzą. Postaram się jeszcze coś zrobić tylko powiedz mi kogo chciałbyś mieć na tym avatarze (np. Kali, Peja. Magik itd..) Możesz nawet podać jakieś zdj czy coś może być sygnatura albo jakiś większy obrazek z daną postacią to wtedy ja wytnę to co będzie potrzebne itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Postaram się jeszcze coś zrobić tylko powiedz mi kogo chciałbyś mieć na tym avatarze (np. Kali, Peja. Magik itd..) Możesz nawet podać jakieś zdj czy coś może być sygnatura albo jakiś większy obrazek z daną postacią to wtedy ja wytnę to co będzie potrzebne itp... Coś z Chadom zrób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AliMatias 4 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Dobra biore ten od AliMatiasa bo to co się dzieje w tym dziale to porażka. 18dni czekam na coś i do tego prace nie są od grafików. Proszę zamknąć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Masz Jestem sam i mam jeszcze inne zlecenia na głowie /Cls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi