Notabana 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Nick : KR.Link do SSów : http://www8.zippyshare.com/v/66622356/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)* : (wypadło mi to z głowy)Serwer : #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.plLink do bana: ( a gdzie taki link znajdę ) co to w ogóle jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Wycinek ma być i odczekasz sobie chwile, bo AMXBans nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notabana 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ma być? nie raz widziałem jak dawaliście UB bez wycinka po za skąd ja Ci go wezmę teraz jak wyłączyłem grę w pośpiechu . Był Polaczek był Damian NL oni dobrze wiedzą kim jestem i jak gram . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Po wyłączeniu csa da się skopiować wycinek. Wchodzisz na serwer na którym jesteś zbanowany-->Wywala Cie-->Włączasz konsole i powinien być wycinek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notabana 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 z resztą. w sumie to nie chce tego UB. ale grałem uczciwie, wpadłem w gości i zagrałem sobie 2x. Pozdrawiam KaeR . nawet H@ pozdrawiam który mnie nie lubi pozdro ziomeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=10148 Bana dostałeś od -_- więc ja sie nie będe wpie* w to, on ci nałożył więc on może ściągnąć, nie wiem czy ci teraz zależy po napisaniu tego posta (UP) ale jak chcesz, to pisz do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi