Damian.# 0 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 WitamJa kiedyś grałem na waszym codmodzie i to dość długo, lecz później przestałem pykać w cs-a i przerzuciłem się na LOL-a.Parę dni temu powróciłem na waszego coda no i wczoraj zmieniłem internet i mam nowe IP:46.238.231.93 i od tego czasu mogę grać na waszym serwerze, ale co pare minut wyskakuje mi w konsoli takie coś:[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : Teletubis^^[AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN '[AMXBans] Twoje IP : ' 46.238.231.93 'No ja takiego bana nie dostałem bo ten internet mam od wczoraj, IP mam stałe, a ta sieć internetowa istnieje bodajże 10lat więc niewiem kiedy ktoś dostał tego bana, ale jeśli możecie to prosiłbym o UBSory, że bez wzoru ale chciałem wytłumaczyć całą sytuację.Moj nick:PopeMan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Twój brat,tata,mama,siostra,sąsiad/ka mogą mieć to samo ip. Jak nie masz steama to nie będzie UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian.# 0 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 mam steama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Podaj SID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian.# 0 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 STEAM_0:0:15235949 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Owszem twój SID jest czysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: UB. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi