dav3 130 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Imie: Dawid Wiek: 15 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach): 139 godzin Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp): Duże doświadczenie jeśli chodzi o Gazetki Graficzne (ten dział bym chciał) Znajomość z większością użytkowników: Myślę, że jest :-) Dlaczego ja?: Dział "Gazetki graficzne" dawno nie był uzupełniany, a ja jestem na forum często i mogę wykonywać raz na jakiś czas ciekawe gazetki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Na tak, ogarnia, duża aktywność na forum, jeden z najlepszych grafików na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 jestem na tak nadasz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Won to moja praca! A tak na serio przyda mi się pomocnik. Od razu dać mu tą fuchę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Znam Diglett i wiem że da radę na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olez93 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ogladalem jego prace i jestem na duze Tak. Spokojnie ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Jestem na Tak - Bardzo dobry Grafik - ogar- aktywny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rpk[*] 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Na Tak !! !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Jestem na tak, widzę, że dużo ludzi mówi, że dobry grafik jesteś. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 CLOSEDODANY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi