Dubianek 1 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Chcialem zglosic skarge na nie ogarnietego admina dostalem bezslusznie bana jak ja nic nie pisalem o zadnych screenachprosze o ub i jeszcze cos mucha powinien stracic adma Nick ktory mi zbanowal To Sebcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=19158Ty dostałeś ss'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 masz ss-y Nie kłam... Wiem bo byłem przy tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zastosuj się do wzoru! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Dałem ci 5 ss'ów poszukaj sobie ich 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Owad.. Zrobiłes mu ss'y bo cie karał?.. Sebcio gra u nas na serwie koło 2 lat juz.. i nigdy nie był odpałem ... I gadam z nim na ts'ie teraz.. Powiedziałem mu jak ma szukac tych ss'ow i wgl ale z tego co mówi nie ma ich nigdzie.. Ja jak sam sobie ss'y zrobiłem stojąc na respie też ich nie miałem nigdzie i do tej pory ich nie mam.. Więc albo jest coś nie tak z Automatem albo z cs'em od was ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Nie dałem mu ss'ów bo mnie jechał tylko dlatego ze mi pare osob mowiło ze ma wh wiec dałem mu ss'y a pozatym jak mnie karał to mnie karał trudno 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 jakoś z tego co widziałem to na U@ nikt nie pisal.. A jeśli nie ma ss'ow których ja też nie mialem to jest jeszcze coś takiego jak hltv -,- edit.Tymbardziej myślisz ze on jest taku głupi wiedząc ze jest 2/3 adminów na serwie włączął by wh/softa ... Tymbardziej ze wie ze ja zawsze patrze na niego a jak padnie to sie brechtam... -,- Dostawałes po dupie ...A senrox tez sie widze znasz nieziemsko.. Spamisz na u@ ze koleszka ma Aima.. którego nie ma.. Wh moze i miał ale chyba nie potrafisz tego ogarnac ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Mucha miał prawo dać mu SS a jeśli ich nie ma to jest wina cs lub kompa. Napisz na PW/GG postaram sie pomóc. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi