WilkuZmC 78 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Imię:Pawel Wiek:17 Kontakt:GG Twój nick na TS3:WilkuZmC Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?:Bo nie ma admow a widze graczy niezarejestrowanych chcialbym pomoc w sieci Kontakt z administracją: (w skali 1-10): Ile czasu spędzasz na TS3: Czy posiadasz admina na innym TS3?:nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10):9 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3:mialem tu adma Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie):tak Jezeli chodzi o uzytkownikow to wieczorami juz po 15 osob siedzi i nieraz wejde na ts-a a ludzie niezarejestrowany i coraz wiecej wiec mysle ze sie przydam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Chyba nie widziałeś wcześniejszych podać ;dddd Wszysto mówi za siebie ;d -_- Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Dopóki na ts3 nie będzie średnio 5/6 użytkowników, nie dodam kolejnego admina.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Moge to potwierdzic siedzielismy wczoraj to było 15 osob aż jestem ja adminem i Krypton mysle ze Wilku tez sie przyda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisałem już coś na temat podań Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi