Ruskiee 31 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Siema chciałbym sie zapytać czy jest możliwość zablokowania antidotum ze skrzynek jak jest nemesis . Bo to z jednej strony fajnie bo szybka runda ale też z drugiej wielka lipa. Prosił bym o szybką odpowidź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Niedługo postaram się to załatwić, proszę jeszcze jakiś czas poczekać.Przy okazji poprawię kilka niedociągnięć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 No, mnie też to denerwuje jak Ganja*Mafia wraz z kotletem wchodzą jeszcze raz na serwer po to by nemek zdobyl antidotum... Jak już zginą to jeszcze raz wchodzą i to bardzo denderwuje. Niektórzy mają misję zabicia 2 nemesis lub zadanie 10k obrażeń nemkowi to jest nie możliwe do wykonania chyba że po jakimś dłuższym czasie. Ale jak mówił szanowny -_- to można poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozcs(1) 0 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Cześć tu Ozcs. Zgadzam sie w stu procentach z Gepardem. Za takie ksucie nemków powinien grozić ban choćby na tą runde, na której jest nemesis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Ja sam mogę usunąć anti w skrzynkach na wszystkich trybach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonpawlik 10 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Mi tam pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Moim zdaniem niepotrzebne usuwanie antidotum we wszystkich oprócz nemka. Ale to -_- decyduje a nie ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Gemciu, nie rozumiem Teraz powinno blokować paczkę z anti tylko na nemku/survie i swarm bodajże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 @-_- No fakt zapomiałem o survie i swarmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi