JeloneK ;) 197 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Witam Niedawno na komputer wpierniczył mi się wirus który troluje mnie cały czas.... Chodzi o to, że jak np. gram to minimalizuje mi się gra (każda), otwierają mi się same strony w przeglądarce .... Postanowiłem zeskanować komputer ... o to wyniki : Dobra... usunąłem te wirusy ... po kolejnym pełnym skanie takie są wyniki : Problem dalej nie ustąpił dalej mam te same problemy ... Może ktoś z was będzie wiedział jak wyjść z tego gówna ( Proszę o pomoc !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Pobierz sobie Avire i sprawdź na niej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Masz tu cos takiego Link do download programu http://www.chip.pl/download/narzedzia... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Pobierz sobie Avire i sprawdź na niej Zrobiłem skanowanie i to cały raport .... nie ogarniam, więc może ty będziesz wiedział o co tu chodzi ^^ http://speedy.sh/8C32J/xd.txt a to jest w zakładce " Quarantine " ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Wchodzisz w "System Scanner" i wybierasz "Complete system scan". Jeżeli to zrobiłeś, to w zakładce Quarantine powinieneś mieć wszystkie znalezione wirusy, potem chyba już wiadomo co dalej możesz zrobić ty lub antywirus. Jeżeli nie, to naciskasz na dany plik (jeżeli sam się chcesz tym zająć) i dajesz "Restore Object", po czym antywirus powinien go jeszcze raz wczytać i się nim zająć, po wszystkim poprosi o restart komputera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Niestety problem w dalszym ciągu nie ustąpił ... ;/// Cały czas mam te same problemy czyli .... gra sama mi się minimalizuje i otwierają się strony w przeglądarce Można powiedzieć, że wirus został "OSŁABIONY" ale nie poddaje się xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 To widocznie nie wirus, avirą sprawdzałem kupę gówien i ani razu nie napotkałem takiego problemu co ty, zawsze szybko "naprawiało problem". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Dobraaa Dzięki ci za pomoc buźka Zrobiłem ponowne skanowanie u znalazło tylko 3 wirusy które usunąłem i już wszystko oK ^^ Wielka łapka w górę dla cb ^^ A dla cb kozaczek też łapka za chęci ^^ Temat do zamknięcia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi