Ruskiee 31 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 mam do was pytanie i zarazem sprawe dlaczego mam aktywnego bana : Ruskiee Aktywne bany (1) Data Gracz SteamID Admin Powód Bana Długość 30.03.2014 Ruskiee Niedostępny DawciOo 3 paki 3 Godzin(y) Wygasłe bany (2) Data Gracz SteamID Admin Powód Bana Długość 26.03.2014 Ruskiee Niedostępny Agacia *: paka na ostatniego 30 Minut(y) 22.03.2014 Ruskiee Niedostępny Ilonez skanowanie 1 Godzina skoro odczekałem 3h ??? nw to dlatego że dawcio nie ma juz adma czy jak ? Chcę się dowiedzieć bo robią się jakieś jaja . Po odzekaniu bana dalej mam aktywnego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bo0ski 8 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Masz aktywnego a grasz na serwerze. Ban powinien wygasnąć - Dlaczego nie napisałeś wcześniej tylko grasz na serwerze ? Do tego, nie wiem czy masz internet z Neostrady i nie da się Ciebie zbanować/kickować itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 To jest gram na serwie bo po 3 h czekania mogłem wbić na serwa . myślałem że jak miałem bana i mi czas przeminoł to juz nic nie mam tak ? to chyba normalne a dziś sie dowiedziałem że mam ab więc ?- Mimo tego że odczekałem 3h po jakiś 3,5h wbiłem na serwa i grałem więc to chyba normalne tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Dowiedziałeś się ode mnie, i nie musisz od razu robić takiej wielkiej afery spokojnie Ktoś na pewno się tym zajmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Podaj link do tego bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=18560 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ty podałeś bana z 3h, a on pisze o jakimś "AB". ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 To jest właśnie ten ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 To ja nie rozumiem.Przecież ten ban już minął. ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/df5885c899267f1d.html Zobacz sobie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ban już miną a pokazuje go jako aktywnego, to bug w amxbans'ie. Juz poprawiłem. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi