Gepard. 24 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Witam! Dzisiaj chciałem porozmawiać o trudnych misjach. Ja przykładowo mam problem z zabiciem z FIVESEVEN mam postęp 16/20 zabijam z 2-3 razy na rundę zombie Z DALEKA i mi tego w next mapie nie zalicza... Tak samo mój znajomy ma misje, że musi wygrać 15 rund ze swoim Team'em. Mu wiekszości mu nie zalicza. Tu możecie pochwalić albo i żalić się swoimi problemami i mam nadzieję że może H@ zrobi coś z tymi problemami kilkuset graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotlet 1 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Bij do skutku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 mam tak samo mam zabić 15 razy z m3 a zabiłem 50 zombików z m3 a zaliczyło mi 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 To zabij kolejne 50 zm, 2 mapy pograsz z m3 i po kłopocie, a misje będą naprawione i dodane nowe Niebawem, wszystko jest na forum, były już takie tematy Trzeba tylko dobrze poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Nie jestem w stanie teraz tego zresetować, dopiero po resecie lvl'i. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Nie jestem w stanie teraz tego zresetować, dopiero po resecie lvl'i. Wiec czekamy na reset /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi