kodein1 0 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 1. Serwer: 350 2. Nick: kodein3. Imię: Sebastian4. Wiek: 14 lat5. Znajomość Amxx(0/10): 76. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): W next miesiacu8. Czas spędzony na forum: okolo 14h9. Opisać siebie: Mam na imie Sebastian, mieszkam w Bydgoszczy, trenuje Taekwondo Olimpijskie lubie karac w cs'a 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Poniewaz czasami zdazaja sie czity, gracze naduzywajacy micro" i mowiacy admina nie ma to mozna"11. Linki do reklam: 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; ss-perm -Gdy ktoś nadużywa micro; upomienie, 5min, 30min ,3h -Nadużywa Kultury na serwerze; upomienie , ban 5min, 30min, 3h13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): NonSteam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Na nie brak reklam godziny na serwie MASZ WARNA! ns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixens 10 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Na Nie up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Na nie, na serwerze widziałam Cię parę razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Ja tez jestem na nie -brak reklam -brak godzin na serwie - i jak to ujął Andre masz warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill 19 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ja jestem na NIE powody UP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalski:) 0 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 no brak reklam skreśla niestety to podanie ;/ moim zdaniem pograj jeszcze tydzień/dwa i potem zrób reklamy i dopiero złóż podanie to będę na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 wiek cie też skreśla, i twoja znajomość cheatów jeszcze bardziej osłabia podanie - Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi