Takichi 19 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Witajcie ! Wymagania: ~Wiek 15+ ----> W czerwcu 17 .~Mikrofon(nie wymagane aż tak) ----> Posiadam.~Minimum 20 godzin gry na Serwerze ----> Jest dużo wiecej.~Kultura ---> Myślę,że posiadam ~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu ---> Tak.~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM ---> 0!~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) ---> po powrocie powolutku sie zwiększa ~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera ---> Miałem przed długi czas admina na FFA,wiele osób,myśle,że może potwierdzić,że ogarniam ~Składka dla osób ze steam nieobowiązkowa : Narazie NS,więc zapłace 1. Serwer: BF22. Nick: TaQ # Po przerwie # 3. Imię: Damian 4. Wiek: w czerwcu 175. Znajomość Amxx(0/10): 8-96. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Tak8. Czas spędzony na forum: 12 dni9. Opisać siebie: Myślę,że nie mam za dużo co opisywać,większkość ludzi powinna mnie znać . Dla tych co nie znają to jestem na serwerze dość często,raczej miły. Lubie grać w piłkę nożną i siatkówkę10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Pomóc w ogarnięciu serwera,bo adminów podobno jest sporo a i tak latają odpały ^^11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; SSy,perm lub w przypadku aima demko,potem perm. -Gdy ktoś nadużywa micro; upomnienie ,ban 5 min -Nadużywa Kultury na serwerze; upomnienie,ban 5 min12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Narazie niestety NS Proszę o pozytywne rozpatrzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Ale, żeś narobił w tym podaniu xd. Ode mnie masz tak -h na serwie -składka -amx -wiek -ogarnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Na Nie : -"nie dawno co wróciłeś" dokładnie 3 dni temu - co to ma być? Proszę o pozytywne rozpatrzenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 nie kojarze cie za bardzo, pograj z 2 tygodnie i wtedy zobaczymy. narazie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 na nie:j.w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Jestem na nie: 1. Nie widać Ciebie na serwerze zbyt często 2. Z tego co mi wiadomo to rekrutacja zamknięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 No nie ma ciebie TaQ, rzadko wbijasz zwykle pod wieczór, jeżeli byś siedział rano lub przed południem albo w weekend ode mnie masz wielkie Tak bo mało albo wgl adminów o tych godzinach nie ma, Jak zaczniesz aktywniej gre to pomyślimy a tak to na razie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zastosuj sie do opini adminów i wtedy złoż podanie jak na razie to jestem na NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi