Losiek 0 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 1. Serwer: 45k cod2. Nick: Losiek3. Imię: Filip4. Wiek: 16 lat5. Znajomość Amxx(0/10): 7/106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Kupione Premium8. Czas spędzony na forum: nie licze9. Opisać siebie: Mam na imię Filip, Chodzę do 1 klasy Technikum. Lubie sport, interesuje się motoryzacją.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ często nie ma adminów więc chciałbym zabezpieczyć serwer przedcziterami11. Linki do reklam:12. Co zrobisz gdy:-Ktoś używa dopalaczy; ss-y na wh, demo na aima-Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżenie/kick/ban od 30 do 3h-Nadużywa Kultury na serwerze; kick lub ban od 30 do 3h13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Nie -h na serwie (wiem, że był reset, ale nadrób je) -brak reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Sam nwm, siedziałem dzisiaj cały dzień i jakoś cie nie widzialem więc nwm czy dac ci tak ale widze ze nie postarałes sie troche w tym podaniu ( reklamy ) więc na chwile obecną nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumperPL 0 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Na nie, brak reklam, mało h na serwie, jeszcze cb ani razu nie widziałem (gram od 2 tyg) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Jeżeli shana mówi że cie nie widział w co oczywiście wierze a z godzin masz 2/25h Nie, brak reklam, świeżak na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Na Nie Popraw aktywność na forum i na serwerze. .close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi