SHOKE 473 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Imię:PatrykWiek:15Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach):480hDoświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki/sport itp): Będę się zajmował sportem więc mam duże doświadczenie, sam uprawiam różne sporty.Znajomość z większością użytkowników:Chyba dobre.Dlaczego ja?: Ponieważ mam dużo wolnego czasu i nie mam co z nim zrobić, postanawiam się na tej sieci serwerów zająć działem przeznaczonym dla sportu, będę na bieżąco uzupełniał wszystko, dla tych którzy nie mają czasu na zobaczenie tego w tel. itp , albo po prostu nie mają chęci i wolą przeczytać relacje czy coś w tym stylu.1. Minimum postów 60 +2. Co najmniej 5 dni spędzonych na forum +3. Brak ostrzeżeń. +4. Dobra znajomość ortografii +5. Minimalny wiek 15 lat. +6. Wywiady może robić TYLKO REDAKTOR ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi