mess. 3 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Nick : mess.Link do SSów : BRAKWycinek z konsoli(bez IP)* : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 23 hours , 59 minutes and 40 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : mess. [AMXBans] Reason : ' reklama ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 365921366 ' [AMXBans] Your IP : ' 89.67.188.235 ' [AMXBans] ======================================== Serwer :FFA+BF2Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=19880Wyjaśnienie : Sciągnełem niedawno Cs'a od WaRzoNe i jeżeli nacisne klawisz F to mam zbugowanego binda "BadBoy Cheat v5.2 www.badboycheat.com " czy coś w tym stylu, a problem w tym że od 4 lat mam pod literą F włączone gadanie bo jestem przyzwyczajony. Ukradli mi 2 steamy dlatego teraz pykam na ns'ie i mam zamiar kupić steama. Próbowałem wszystkich sposobów na usunięcie binda, w configu, przez komendy, i przez reinstall cs'a niestety nie da rady, a jak sciągam inne cs'y to nie działają mi ze względu na ziintegrowaną karte graficzną w laptopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 download.cs-classic.pl A bana ci zaraz ściganetylko wejdę na PC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mess. 3 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Rozumiem i czekam z niecierpliwością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi