Mucha 71 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 1. Serwer: 4 k cod mod 2. Nick: Mucha3. Imię: Dawid4. Wiek: 17 rocznikowo5. Znajomość Amxx(0/10): 7-8 6. Mikrofon(Tak/Nie): tak7. Składka(Tak/Nie): tak8. Czas spędzony na forum: okolo 9 dni9. Opisać siebie: miły pomocny 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: mogę pomoc gadałem z Kryptonem11. Linki do reklam: 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; ss'y/demko -> perm -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzezenie -> kick -> ban -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzezenie -> kick -> ban 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): NS Składam podanie z przyczyn czysto swiadomych . Chce pomoc Rozmawiałem z Kryptonem na ten temat ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 No i super ale jak by podanie składała inna osoba, do cb nic nie mam ale chodzi o twoje "adminowanie" - Nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Na razie na nie. Aktywność na serwerze Reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zmykam na prośbę autora. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi