iss9 119 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 1.Twój Nick: DarKAngeL 2.Nick admina/gracza który zawinił: Bo0ski ;/ 3.Admin/Gracz : Bo0ski ;/ 4.Data i godzina: kilka minut temu mapka zm_poland 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Agata jest , jak trzeba dam demko 6.Opis sytuacji: ja nie wiem jak można dać dla gracza bana za przeklinanie ban za zdanie "Gepard kurwa co ty masz z tym modelem " idź nie wiem na dwór , przewietrz się albo coś a wpierdalasz bany jak ci się podoba ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bo0ski 8 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) Ban słuszny. Nadwór możesz iść z rodzicami do parku. Warnik dla tego Pana Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez Bo0ski "mogę przedłużyć" -> Nie, tego już nie możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 No to czyli ban słuszny a masz tylko 30 min ( http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=19954 ) Odczekaj, i następnym razem zanim coś powiesz przemyśl jak to może się skończyć. A ty boski, bana nie możesz przedłużyć a warnik dla kolegi UP? za? ma prawo napisać skargę, nawet jeżeli ona trafi do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ban słuszny. Nadwór możesz iść z rodzicami do parku. Warnik dla tego Pana po 1 odpierdziel się od mojej rodziny po 2 pokaż mi gdzie jest kurwa napisane że nie można przeklinać albo ja jestem ślepy albo jestem idiotą http://forum.cs-classic.pl/topic/2040-regulamin-serwer%C3%B3w/ http://forum.cs-classic.pl/topic/10896-regulamin-zombieexpmoda/ po 3 jest jasne napisane ban za przeklinanie więc a nie za obrazę bo gdybym chciał mógłbym się przypierdzielić do cb o każde słowo polecam się zapoznanie z pojęciem znaczenia słowa kurwa bo to nie ma 1 znaczenia w polskim słownictwie bo jak na razie widać że jesteś jeszcze w gimbazie albo dopiero co skończyłeś je ... masz specjalnie dla cb poświęcę te 5 minut i ci dam co to znaczy Słowa tego w niektórych kręgach urbanistycznych używa się miast przecinka oraz w celu uwydatnienia jakiegoś członu zdania. Ad. 1 Ja cię kurwa Pierdole - gdzie kurwa zastępuje swoista lukę. Ad. 2 No kurwa jak gorąco - gdzie podkreśla, że jest gorąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: "1.1 Na serwerze obowiązuje kultura. " Co do Boskiego to i tak otrzymuje ode mnie +1 ostrzeżenie za tekst "Nadó możesz iść z rodzicami do parku". Jako admin powinieneś lepiej się zachowywać Skargi nie uznaję, ponieważ na serwerze obowiązuje kultura, ty przeklinałeś. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi