kotlet 1 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Może by tak przywrócić VIP kamizelkę?Bo jak na razie to za moje 11 zł mam tylko jumpa którego można kupić za 8 ap w sklepie i troszkę więcej ap. złodziejaszki nie na takie warunki sie zgadzałem oddawać arma! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Uspokój się i nie obrażaj nikogo tu od złodziei. Administrator pracuje nad nowym skinem dla vipów, i naprawia Wiele innych rzeczy, pewnie stąd te komplikacje poczytaj forum a nie od razu z takimi tekstami wyjeżdżasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotlet 1 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 zlodziejaszki nie zlodzieje Nie musze czytac forum,wole zalozyc nowy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Pisałem o tym do -_- mówił że jutro to poprawi. Zamykam aby nie robić zbędnego spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi