soot 306 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Imię: Kamil Wiek: 20 lat Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach): prawie 8 dni ciągle rosnie Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp): Duże szczególnie w wywiadach na poczatku kariery z cs-em na juz nie pamietam jakim forum miałem redaktora. Znajomość z większością użytkowników: Jest Dlaczego ja? Hmmm...jest malo redaktorów sam Andre nie daje sobie z tym rady wiec bardzo chętnie podzielilbym sie z nim obowiązkiem. Doświadczenie tez mam wiec z wywiadami nie było by źle. Lubie rozmawiać z ludzi wiec myślę ze nadam sie na redaktora na tym forum. Czasu tez mam dużo praktycznie od 15 do 23 jestem na forum (komputer/tablet) wiec myślę ze każda osoba zapisująca sie na wywiad będzie miała go zrobionego w jak najszybszym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ogarnięty, sęsowne pytania potrafi rozmawiać z ludzimi Moje zdanie na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Kto powiedział, że nie daje sobie rady? O.o xd Na tak -wymagania -doświadczenie -ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 jestem na tak bo jak wiadomo przyda sie nowy redaktor i do tego moge potwierdzic ze soot mial juz z tym stycznosc i szlo mu to bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Jestem na Tak Wiek Doświadczenie Ortografia Interpunkcja Nie ma żadnych minusów (y) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi