soot 306 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Imię: Kamil Wiek: 20 lat Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach): prawie 8 dni ciągle rosnie Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp): Duże szczególnie w wywiadach na poczatku kariery z cs-em na juz nie pamietam jakim forum miałem redaktora. Znajomość z większością użytkowników: Jest Dlaczego ja? Hmmm...jest malo redaktorów sam Andre nie daje sobie z tym rady wiec bardzo chętnie podzielilbym sie z nim obowiązkiem. Doświadczenie tez mam wiec z wywiadami nie było by źle. Lubie rozmawiać z ludzi wiec myślę ze nadam sie na redaktora na tym forum. Czasu tez mam dużo praktycznie od 15 do 23 jestem na forum (komputer/tablet) wiec myślę ze każda osoba zapisująca sie na wywiad będzie miała go zrobionego w jak najszybszym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ogarnięty, sęsowne pytania potrafi rozmawiać z ludzimi Moje zdanie na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Kto powiedział, że nie daje sobie rady? O.o xd Na tak -wymagania -doświadczenie -ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 jestem na tak bo jak wiadomo przyda sie nowy redaktor i do tego moge potwierdzic ze soot mial juz z tym stycznosc i szlo mu to bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Jestem na Tak Wiek Doświadczenie Ortografia Interpunkcja Nie ma żadnych minusów (y) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi