Dudek P56 57 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 1. Serwer: FFA 2. Nick: DUDEK P563. Imię: Adrian4. Wiek: 19 rocznikowo5. Znajomość Amxx(0/10): 96. Mikrofon(Tak/Nie): TAK7. Czas spędzony na forum: 14 h 8. Opisać siebie: Lubie sluchac muzyki , grac w cs'a. Jestem troche nerwowy zalezy to od tego jak ktos podchodzi do mojej osoby.9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Poniewaz adminow moze jest i w miare ale kazdy wbija o innej godzinie . Jestem codziennie od godziny 8 rano, do godzin popoludniowych przewaznie do 14 ( mam szkole wieczorowa 3 dni w tyg) Chce zadbac o porzadek na serwerze, gdyz jest pelno cheaterow oraz graczy wbijajacych na aktywnych banach. 10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; WH - spect - ss'y / AIM - odrazu perm -Gdy ktoś nadużywa micro; upomnienie - kick - ban -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzezenie - ban11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): STEAM ~Wiek 16+ / 19 ~Mikrofon(nie wymagane aż tak) / ale jest ~Minimum 20 godzin gry na Serwerze / 37 h http://www.gametracker.com/player/DUDEK%20P56/31.186.82.184:27691/ ~Kultura / jest zalezy tez w stosunku jaka ktos ma kulture do mnie (stanowisko admina na pewno ja zwiekszy) ~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu / jest w jednym palcu ~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM / warnów nie ma ~Aktywność na forum / srednia ale wzrasta ~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera / Pomyslow nie brakuje , ogarniecie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Jestem na Tak -gra często -ogarnie -steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Na tak - steam - wiek - aktywny na servie Popraw jeszcze tylko aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 W swojej wypowiedzi prosze pisac powody czemu jestes na "Tak" lub na "Nie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 YES. -spełnia wszystkie warunki. -dobry wiek -gra często w godzinach rannych, gdzie przeważnie każdy w szkole bądz pracy. -posiada steam. -posiada umiejętności rozpoznawania cziterów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 +ogarnia +steam +godziny -czasami wyzywasz graczy jak cie zabija -aktywnosc Okres probny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Na Tak Aktywny na serwerze Ogarnięty Doświadczenie Steam Wiek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Na Tak-aktywny-steam-wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Jestem na Tak, często na serverze, ogarnięty, odpowiedni wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 na tak-spoko gosc - ma dośw.- ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victa Fans Hool's 1 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 na tak +steam +wiek +ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Na takdobry gracz,wydaje mi się, że ogarnie role admina oraz często na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Jestes Przyjety pisz na Priv do -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi