SereG 27 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 1. Serwer: Only DD2 Inferno Nuke 2. Nick: Haq~3. Imię: Kamil4. Wiek: w maju 15 5. Znajomość Amxx(0/10): 7-8/106. Mikrofon(Tak/Nie): Nie działa :c7. Czas spędzony na forum: około 6 dni8. Opisać siebie: Mam na imię Kamil. Mam prawie 15 lat i chodzę do gimnazjum Lubię pograć w "gałę", pojeździć na rolkach, oglądnąć śmieszny film na youtube, posłuchać muzyki i pograć w cs'a.9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chcę pomóc adminom w ogarnięciu serwera i graczom jak będą mieli jakiś problem 10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Aim = Demo>Perm , Wh/Sh = SS'Y>Perm -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie>Ban 5 min>Ban 30 min -Nadużywa Kultury na serwerze; Ostrzeżenie>Ban 5 min>Ban 30 min11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): SteamSHOKE Damian mi powiedział, że chociaż jest 9 adminów to brakuje, a mało mnie widziałeś bo miałem 3 dni przerwy z powodów prywatnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Podanie to nie "kolorowanka" Niech będzie... Na tak -steam -amx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Argumenty za: -dobra znajomość amx -steam -sympatyczny człowiek -jego drugie podanie, zależy mu xD Argumenty przeciw: -wiek -duzo aktywnych adminów -nie przekonuje mnie podanie Okres próbny 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Podanie to nie "kolorowanka" Też jestem tego samego zdania,ale chciał chłopak żeby to ładnie wyglądało. Ja Jestem na Nie -od paru dni widać cię rzadko bardzo rzadko zawsze po 17 albo i po 16 mimo to iż masz te 31h. -Adminów mym zdaniem nie brakuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Jestem tego samego zdania co SHOKE. Na nie Zadko cie widac na servie, a gdy juz wbijesz to max na 1 mape. Co do tego co napisales ze brak jest adminow, no niby jest 9 adminow , ale przynajmniej z 4 adminow online jest zawsze jakis admin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 + znajomosc amx + steam + spoko czlowiek - wiek male "tak" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Na Taaaak ^^ Wiek Steam Aktywność Doświadczenie Brzydkie kolory w podaniu (Źle dobrane, grafikiem to ty nie będziesz ;3) Hehe ^^ Podanie to nie "kolorowanka" Nie znasz się Ja ładnie pokolorowałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Trochę mało jesteś na servie, ale wymagania spełniasz. Jestem za okresem próbnym. Ps. Potrzeba adminów, którzy pilnowaliby serva po północy, mój brat często gra w nocy i nie ma komu pilnować, a niestety "odpały latają". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Argumenty za: -dobra znajomość amx -steam -sympatyczny człowiek -jego drugie podanie, zależy mu xD Argumenty przeciw: -wiek -duzo aktywnych adminów -nie przekonuje mnie podanie Okres próbny Nigdy nie jest za dużo. Takie serwery potrzebują admina 24/7, zwłaszcza w nocy. Jeżeli chcemy by nasz FFA był topowym serwerem w Polsce, musimy mieć na nim dość często adminów. Buzek, kolejny powód typu "Powodu @UP" "Powodu <nick osoby>" będą kończyły się warnem. Masz podać SWOJE powody! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Dostaniesz okres probny. Wiem ze Ci zalezy, starasz sie, ale bedziesz sie musial pokazac z bardzo mocnej strony zeby zostac na stale. / Pisz na priv do -_-Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi