Gepard. 24 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Mam jakieś propozycje w stylu zmienienia wyglądów zombie. Czasami mamy problem z rozróżnieniem zombie czy to "RAPTOR" "BIG" "LEECH" czy też "FIRST ZOMBIE" dlatego pamiętam na jednym z serverów cs-karczma który najprawdopodobniej już został zmnieniony na co innego, były tam fajne wyglądy zombie. Przykład "FIRST ZOMBIE": https://developer.valvesoftware.com/wiki/File:Zombie.jpg Przykład "RAPTOR ZOMBIE" http://www.moddb.com/games/counter-strike-source/downloads/antizombie-source-v004 (MOŻNA SOBIE ŚCIĄGNĄĆ TEN MOD I DO WIELU INNYCH GIER) Przykład "POISON ZOMBIE" http://3mod.pl/topic/23281-fajne-model-na-for-funa-lub-zombie/ (POWYŻEJ MOŻEMY ŚCIĄGNĄĆ TEN MOD) Przykład "BIG ZOMBIE" "LEECH ZOMBIE" http://www.gamesextension.com/counter-strike-1-6-zombie-skins/ Przykład "CLASSIC ZOMBIE" Może pozostać taki jaki jest. Mam nadzieję że ktoś może coś z tym zrobi. P.S. Jakiekolwiek błędy mogą być konieczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Nie zmienie modeli reszcie zombie, nie am takiej możliwości. Wiem jak wyglądał GunXpMod ze zmienionymi modelami pod każdą postać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Szanowny -_-... Gdyby pan to zmienił to byłoby lepsza gra ciekawsza... Moim zdaniem oczywiście, najlepiej poczekać na ocenę innych graczy czy są za tym aby zmienić wyglądy zm. No chyba że nasz szanowny h@ nie życzy sobie zmieniania wyglądów zm to trudno:< obejdzie się bez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Dobrze rozumiem, ale ja tego serwera nie prowadzę od wczoraj i nie jest on moim pierwszym zm. Prawda jest taka, że nowe modele równa się większy czas pobierania plus większe lagi graczy. Coraz mniej zm (topowych) stawia na nowe modele, czemu? Bo są zbędne. Nie ma potrzeby dodawać nowe modele, które w 99% są zbugowane (np: model grubego zombie, który ma głowę w brzuchu w prawie każdym modelu).Dla mnie to bezsens i na 99% tego nie dodam, nie ma na tym serwerze graczy z dobrym kompem, co pokazuje ostatnie problemy z lagami na różnych trybach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Na obecne modele nikt nie narzeka, więc nie widzę potrzeby ich zmieniać Do tego Prawda jest taka, że nowe modele równa się większy czas pobierania plus większe lagi graczy. Coraz mniej zm (topowych) stawia na nowe modele, czemu? Bo są zbędne. Nie ma potrzeby dodawać nowe modele, które w 99% są zbugowane (np: model grubego zombie, który ma głowę w brzuchu w prawie każdym modelu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lafiryndo 7 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Obejdzie się bez, i tak jest zajebiście bez tych wyglądów. Po drugie są słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Nowe modele? Nie. napisał już to -_- Będą większe lagi + dłużej będą się łączyć z serverem nowi gracze bo dochodzi pobranie nowych modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agacia 68 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ja również zgadzam się z wypowiedzią -_- . Za duże spadki fps'ów u graczy spowoduje , że nie będą u Nas grać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mess. 3 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Nie ma takiej opcji, po co zapychać serwer skoro te są dobre i nikt nie narzeka ? Zdecydowanie NIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 No OK. Jak już sobie postanowiliście, że nie, to nasz h@ -_- nie musi tego zmieniać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 To jest niepotrzebne, większość graczy po prostu ma słabe komputery i będzie im lagować, ale dziękuję za poświęcenie czasu i napisanie propozycji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Dla mnie każdy czas mogę poświęcić dla tego serwera A wobec graczy że będzie im lagować i mają słabe komputery...itp, to tylko można napisać i ja to zrozumiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi