Milord 41 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 1. Serwer: FFA dd2/inf/nuke 2. Nick: Doskonaly Strzal Milordzie ;o 3. Imię: Kamil 4. Wiek: 21 5. Znajomość Amxx(0/10): 9 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 7. Czas spędzony na forum: prawie 21 godzin wciaz wzrasta 8. Opisać siebie: Myślę że wszyscy mnie dobrze znają na serwerze i duzo o sobie pisac nie musze przyznam ze jestem troche nerwowy ( doskonale wiecie ) , ale jesli ktos jest w porzadku do mojej osoby ja oczywiscie odwzajemniam tym samym 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chcialbym kontynowac " przygode " adminowania na tym serwerze , wielu graczy przyzna ze czesto ratowalem Im tylek przed cheaterami kiedy zadnego innego admina na serwerze nie bylo . jak wiadomo czesto gram na serwerze . 10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; spect , SS / AIM- perm -Gdy ktoś nadużywa micro; upomnienie/kick/ban -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzezenie//ban 11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam http://www.gametracker.com/player/Doskonaly%20Strzal%20Milordzie%20%3Bo/31.186.82.184:27691/ 154 h gry mowia same za siebie ~Wiek 16+ - jest ~Mikrofon(nie wymagane aż tak) ~Minimum 20 godzin gry na Serwerze - jest 154 na chwile obecna ~Kultura Przestawiac mnie nie trzeba , gracze mnie znaja ~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu - oczywiscie jest ~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM ~Aktywność na forum Jest wysoka w miare i ciagle wzrasta ~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera - mam wiele pomyslow EDIT : SHOKE zapraszam tutaj http://www.gametracker.com/player/Doskonaly%20Strzal%20Milordzie%20%3Bo/31.186.82.184:27691/ Wykresy po prawej stronie mowia za siebie . i przeczą Twojej wypowiedzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Na Nie -mimo iż masz ileś tam H ale od 3-4 dni prawie wgl. cie nie widziałem całkowiecie, odkąd straciłeś admina to jesteś rzadko. /Ale to jest tylko moje zdanie ^^ nie wiem co sądzą inni ale przez 4 ostatnie dni prawie cie było nie widać, wchodziłeś na mapke i uciekałeś, lecz od czasu podania jesteś znacznie częściej .Ale swojego zdanie nie zmienie jak na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Bardzo duże tak. - ogarnia - bardzo często na servie - umiejętności - wymagania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Na Tak- ogarnie- spełnia wymagania- dosyć często na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 SHOKE chyba w główkę pacnąłeś Milord jest czesto!+ był ogarnial i teraz tez ogarnie na 100%+ wiek+ dosw.NA TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Na tak Wiek Doświadczenie Miałeś już admina Aktywność Steam Nie umie strzelać Strzela enterem heh 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Na TAK powody wyżej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruś 11 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 na tak ogarnia, spoko ziomek, siedzi na serwie często. Proszę - powody 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Na tak często na serwerze, odpowiedni wiek, ogarnia, pomocny, koleżeński. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victa Fans Hool's 1 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Na tak -wiek -steam -ogarnia -spoko typ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Oczywiście wielkie za Powody zostały już wypisane przez resztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Yes. -amx -doswiadczenie -ogarnia jak malo kto xD -gra wieczorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Jestes Przyjety /Pisz na priv do -_-Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi