Shiva 0 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Stary Nick: Player | CsManiac Nowy Nick: SzpakuPowód Zmiany: Podobno mój nick jest reklamą innej serwerowni osobiście sam tak nie uważam. Ale inni wiedzą lepiej...Link do reklam(jeżeli wybrałeś tą opcję): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ta opcja jest tylko do zmiany nicku na forum, a o zmianie nicku w grze nie musisz informować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiva 0 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 A no dobra. Bo chodzi o to że muszę zmienić nick. Ponieważ gram na serwie BF2 i ktoś mógł by mi odznaki przenieś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Nie jestem w stanie przenieść ci odznak, jeżeli soot będzie chciał to, to zrobi, ja nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi