Shanell 1 787 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 W imieniu swoim i zapewne wszystkich - możliwe, że i tak się dołączą do życzeń, ale ..... .... CHCĘ Abyś nadal została z nami na forum i nigdzie nie uciekła - to jest chyba najważniejsze. ; ) Ogólnie to chcę ci życzyć wszystkiego najlepszego ♥ . Jak to Ja, będę ci życzyć tam dobrego i taniego picia, dobrego życia, szczególnie dobrej fazy ze mną i innymi. ; D Nie wiem czy ci życzyć miłości, bo to chyba nie jest problem, na 100% kaaaaasy kupę i bardzo dobrą chałupę. ; DD Życzę ci również abyś poznała język męski, bo czasami tych naszych łobuzów nie idzie tutaj zrozumieć. Dużo fragów w cs, ale też żebyś się zawsze uśmiechała i miała dobry humorek. ; )) Życzę Tobie Ja i pewnie duuuża garstka panów, którzy zapewne wyprzedziliby mnie z życzeniami prędzej czy później. A na sam koniec taki krótki filmik na poprawę humoru, bo w końcu to twoje święto ! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Również się dołączam ;d stówa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Tak, jak Daniel, dołączam się do życzeń Sto Lat! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Patrz jak zakochana.... Przecież innych kobiet nie lubisz?Madzia, Madzia chłopa pożądanego, 40 w bicku, 50 w spodniach xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Dziękuję Wam <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Tez się do rzucam no to tak wszystkiego najlepszego i obys dalej była z nami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Złoże Ci jeszcze raz Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń !!!! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Urodziny już minęły /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi