Aruś 11 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Sprzedający: wH-Y? Co sprzedaję: Klucze origin/steam Gry: ORIGIN: Medal of Honor // 2,50zł Dead Space // 2,50zł Dead Space 3 // 5zł Burnout Paradise: The Ultimate Box // 2,50zł STEAM: Scribblenauts Unlimited // 15zł Guardians of Middle-earth: Smaug's Treasure DLC // 3zł Guardians of Middle-earth // 3zł (Guardians of Middle-earth + DLC za 5zł) The Lord of the Rings Online: Steely Dawn Starter // 15zł Gotham City Impostors: Professional Kit // 2zł Klucze origin wysyłam w formie key'a na steam/gg/email jak kto woli Klucze steam wysyłam w formie linku HumbleBundle na steam/gg/email jak kto woli zdjęcie humble: http://i59.tinypic.com/xglmiv.jpg Tej gry na zdjęciu nie mogę dodać, ponieważ sam nie wiem co jest w tym DLC. Ale tak to mniej więcej wygląda. Klikamy ikonkę steam, logujemy się do steam i potem wyskakuje nam klucz Płatność: Przelew/poczta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak zainteresowania tematem. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak zainteresowania tematem. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi