mess. 3 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Witam. Gram dośc krótko na serwerze żebym wypowiadał sie na ten temat, ale jak dla mnie te mapy które są grane najczesciej na serwerze sa juz przegrane i sa do pozygania czyli mam na mysli :de_eldoradode_nukede_infernode_dust2de_westwoodde_azteqcs_wiochafy_snowTe mapy które tutaj wymieniłem są zbyt monotonne, co wy na to żebyście dodali pare map na których można pograc ? Na przykład myśle o mapach :de_miragede_cpl_millde_hellde_abbadonde_torn I wiele innych, czekam na wypowiedzi . Przepraszam za brak polskich znakow, ale siedze na laptopie i nie moge uzywac polskich liter . Pozdrawiam ~mess. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/16308-ranking-map-miesi%C4%99czny/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie ten temat wejdz sobie w linka który podał einen7 Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi