Gofer 11 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 1.Cs-classic.pl DD2 2.Gofer 3.Piotr 4.Wiek 18 5.Znajomosc AMXX(0/10) 10 6.Mikrofon TAK 7.Składka TAK 8.Czas spedzony na forum: na forum jestes krótko ale nadrobię 9.No cóz Mam 18 lat za 2 miesiace 19 lat interesuje sie piłką nożną i sadzeniem krzaków 10. dlaczego chcesz zostac adminem serwera: poniewaz jestem czesto na serwerze i z doswiadczenia jestem dobry 11.co zrobisz gdy: -gdy ktos używa dopalaczy: Oczywiste ogladam typa a jak cos zuwaze to ban poleci -gdy ktos nadużywa micro : Ostrzerzenie a jak nie pomaga to ban na 10-15 min -nadużywa kultury na serwerze : jesli o kulture chodzi to nie bedzie problemu Bedzie kultura 12.Platforma CS (Non Steam/Steam: Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Już dodaje wzory i wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer 11 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) 1.Cs-classic.pl DD2 2.Gofer 3.Piotr 4.Wiek 18 5.Znajomosc AMXX(0/10) 10 6.Mikrofon TAK 7.Składka TAK 8.Czas spedzony na forum: na forum jestes krótko ale nadrobię 9.No cóz Mam 18 lat za 2 miesiace 19 lat interesuje sie piłką nożną i sadzeniem krzaków 10. dlaczego chcesz zostac adminem serwera: poniewaz jestem czesto na serwerze i z doswiadczenia jestem dobry 11.co zrobisz gdy: -gdy ktos używa dopalaczy: Oczywiste ogladam typa a jak cos zuwaze to ban poleci -gdy ktos nadużywa micro : Ostrzerzenie a jak nie pomaga to ban na 10-15 min -nadużywa kultury na serwerze : jesli o kulture chodzi to nie bedzie problemu Bedzie kultura 12.Platforma CS (Non Steam/Steam: Steam REF. wypowie sie ktos? Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez -_- Zezwalam na refresh. Dam ci jutro odpowiedź czy się dostałeś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Aktywny i ogarnięty. Przyda się taki admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zapraszam na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi