Diablox9 505 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Nick: MłodyPowód rezygnacji: Brak wolnego czasu.Coś od siebie: Rezygnuję bo poprostu nie mam czasu na robienia zleceń niestety, poznałem dziewczynę i wolę z nią spędzać czas o raz z znajomymi niż siedzieć na kompie całymi dniami tak jak to robiłem, na forum i serwerach będe ale mniej. Zlecenia będe robił od czasu do czasu.Dziękuje wszystkim i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 795 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 30. W dziale "Rezygnacje" wypowiada się tylko Administrator lub opiekun, inni użytkownicy nie mają prawa tam pisać. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi