Diablox9 505 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Nick: MłodyPowód rezygnacji: Brak wolnego czasu.Coś od siebie: Rezygnuję bo poprostu nie mam czasu na robienia zleceń niestety, poznałem dziewczynę i wolę z nią spędzać czas o raz z znajomymi niż siedzieć na kompie całymi dniami tak jak to robiłem, na forum i serwerach będe ale mniej. Zlecenia będe robił od czasu do czasu.Dziękuje wszystkim i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 30. W dziale "Rezygnacje" wypowiada się tylko Administrator lub opiekun, inni użytkownicy nie mają prawa tam pisać. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi