AliMatias 4 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Nick : AliMatias Link do SSów : --- Wycinek z konsoli(bez IP)* :Server # 113[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : ( 1 ) AliMatias[AMXBans] Reason : ' Podszywka '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 906024751 '[AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your console. Serwer : #1[NOWE KLASY][CoD 350 LvL]Cs-Classic.pl[7 SEZON][EXP x2 22-11][Call Of Duty]Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=20251 Witam. Mam sprawe, azaliż dostałem bana na serverze COD MOD, niestety, ale niesłusznego (Dał Ebro_Sky) Otóż mam swój komputer, a także słaby internet i od czasu do czasu łapie mi, że jestem na danym serwerze, ale ja sam na nim nie gram. Właśnie w tym problem, że wczoraj 09.04 wszedłem na COD MOD-a i byłem na serwerze jako 2 osoby (AliMatias, (1) AliMatias) No i "jeden z nas" dostał perma za podszywkę, na IP. Czy dałoby radę to jakoś wyjaśnić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 UB. Załóż sobie przy okazji hasło na nick. (darmowe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi