SHOKE 473 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Typ Pracy:SygnaWymiary:400*200 (albo i wiecej jak ci bedzie lepiej)Render, Stock:Napis/y: SHOKE (gdzies na dole w rogu Admin DD2/Inferno/Nuke)Tematyka:Eden Hazard (chelsea)Kolorystka:NiebieskaInne: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Nie mogłem znaleźć żadnego fajnego tła, więc wziąłem z google gotowca i dodałem coś tam dodałem, ująłem Może ci się spodoba Napis "Admin DD2/Inferno/Nuke" jest trochę długi i ciężko było go dopasować .... na podstawie sygnatury beznadziejnie wyglądało może spodoba ci się a może nie Bez napiu Admin DD2/Inferno/Nuke Z napisem Admin DD2/Inferno/Nuke 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeQMalina 2 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Nie ta kolorystyka, ale może będzie git jak ci się nie podoba czcionka to zmienie, a jeżeli podoba ci się to przerobie na syganture http://speedy.sh/kQ3E3/j5g.png 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Nie ta kolorystyka, ale może będzie git jak ci się nie podoba czcionka to zmienie, a jeżeli podoba ci się to przerobie na syganture http://speedy.sh/kQ3E3/j5g.png Praca mi się podoba ale wybieram jelonka Nie mogłem znaleźć żadnego fajnego tła, więc wziąłem z google gotowca i dodałem coś tam dodałem, ująłem Może ci się spodoba Napis "Admin DD2/Inferno/Nuke" jest trochę długi i ciężko było go dopasować .... na podstawie sygnatury beznadziejnie wyglądało może spodoba ci się a może nie Bez napiu Admin DD2/Inferno/Nuke Z napisem Admin DD2/Inferno/Nuke Twoje wybieram z napisem adm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Done Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi