sik0r 28 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 1. Serwer: CLASSIC d2/inf/nuke 2. Nick: sikorrrrrrrrrrrrrr3. Imię: Adam4. Wiek: 245. Znajomość Amxx(0/10): 86. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Czas spędzony na forum: Time Online 3d 18h 30m 32s 8. Opisać siebie: Jestem zwykły dobry chłopak Myślę,że ludzie mnie znają, bo trochę tutaj już jestem, a tym bardziej nie lubię siebie opisywać. 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Nadmiar adminów nie zaszkodzi. Dobrze znam się z "starymi adminami" więc możemy stworzyć jeszcze silniejsza grupę ANTY CHEATÓW. 10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; WH- jak już pisałem na forum adminów robię mu demo i perm cfg albo ss i zapraszam na forum do UB Team, a reszta cheatów bez pytania demko w razie czego żebym miał potwierdzenie i BAJO BAJO permik + cfg ban -Gdy ktoś nadużywa micro; 5min relaksu w menu csa -Nadużywa Kultury na serwerze; jest plugin ale jak ktoś zasłuży to jak wyżej zaczynamy odliczanie od 5min. 11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): steam 2k9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Oczywiscie ze Tak - Ogarnia - steam - wiek - pomocny/ koleżeński - doswiadczenie Wiecej pisac nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Sikor Sikor Sikor Ja Jestem Na . . . . . . . . . Tak -steam -często na serwerze -miał już admina tylko coś się stało i go stracił -ogarnie .! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Oczywiście, że na tak Aktywny Doświadczenie Wiek Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Na TAK, zasługuje na druga szanse! - bardzo dobra opinia - ludzie którzy go znają to wiedzą jaka jest z nim wspaniała współpraca Reszta powód napisana wyżej przez kolegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Na TAK ! -Ogarnięty -Steam -Widać go na servie -Koleżeński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmegaSlow 0 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Oczywiscie ze Tak - Ogarnia - steam - wiek - doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Na Tak -ogarnięty-aktywny-miał już admina to wie o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Na tak - ogarnia -steam - gra na wh aimie (joke) - kolezenski : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Jestes Przyjety pisz na privJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi