marcin22 0 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Nick :This><MuszkaLink do SSów :Wycinek z konsoli(bez IP)* : [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : This><MuszKa [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 2124607612Serwer :cod mod 40001Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=20369 już mowie ... nie dam SS-ów gdyż nie posiadam ich . Gość dał mi bana ( nie wiem za co ) napisał wstaw SS-y a SS-ów mi nie dał ... w 5 możliwych miejscach + to co wy napisaliście na forum sprawdziłem i nie mam ich tam ... czekam na wyjaśnienie tego zajścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Tu nie ma co wyjaśniać. Ssy są automatyczne i nie ma możliwości abyś ich nie miał. Masz 24h na wstawienie ssów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin22 0 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 M@JKI z miłą chęcią tylko powiedzcie mi gdzie mam ich jeszcze szukać ?? jak nie a AppDate ani nie w folderze "valve" ani "cstrike" to gdzie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś się do mnie na PW/GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi