marcin22 0 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Nick :This><MuszkaLink do SSów :Wycinek z konsoli(bez IP)* : [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : This><MuszKa [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 2124607612Serwer :cod mod 40001Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=20369 już mowie ... nie dam SS-ów gdyż nie posiadam ich . Gość dał mi bana ( nie wiem za co ) napisał wstaw SS-y a SS-ów mi nie dał ... w 5 możliwych miejscach + to co wy napisaliście na forum sprawdziłem i nie mam ich tam ... czekam na wyjaśnienie tego zajścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Tu nie ma co wyjaśniać. Ssy są automatyczne i nie ma możliwości abyś ich nie miał. Masz 24h na wstawienie ssów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin22 0 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 M@JKI z miłą chęcią tylko powiedzcie mi gdzie mam ich jeszcze szukać ?? jak nie a AppDate ani nie w folderze "valve" ani "cstrike" to gdzie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś się do mnie na PW/GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi