TSUNAMI 12 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 1. Serwer: DD2 2. Nick: TSUNAMI 3. Imię: Łukasz 4. Wiek: 16 5. Znajomość Amxx(0/10): 9/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 7. Składka(Tak/Nie): Tak 8. Czas spędzony na forum: Mało ponieważ (kupiliście ten serwer i ja się przeniosłem razem z nim). 9. Opisać siebie: Łukasz 16 lat ciemne włosy 100 kg ważę no to chyba tyle ćwiczę box i czasem mma. 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ gardze chiterami ^^ byłem adminem do póki nie kupiliście serwa na tym serwie gram od 2 lat lecz na różnych nickach ^^ 11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Perma -Gdy ktoś nadużywa micro; amx_mute "nick" jeżeli to nie pomoże na next mapie (Ban na 30 min). -Nadużywa Kultury na serwerze; Zależy Kick, Ban 5 min. Jak mocno obraża do 3 dni. 12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam oczywiście. ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
presto xd 1 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 na tak Kolego, proszę o argumenty. Tutaj panują inne zasady. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErGoo. 2 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Jestem na TAK ! Ponieważ : -wzorowo spełniam obowiąznki admina na serwie -miły, kulturalny, pomocny jednym słowem ogarnięty -Napewno dobrze spełni się w roli admina - posiada STEAM Z mojej strony to chyba byloby na tyle 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer 11 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Jak dla mnie to TAK Jest Czesto a adminów mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty. Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi