asiunia 30 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Mocno się różni od 1.6?Ktoś grał jakieś odczucia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Mocno? Bardzo mocno to wgl inna gra jest, grafika jest x100 lepsza, szczerze zawsze myślałem że CS:GO jest do dupy... Ale jak zagrałem parę razy spodobał mi się i myślę że więcej będę grywał jak będę miał czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Również polecam i zapraszam na nasz serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Mam pomysł właśnie na otwarcie serwera (lub sieci serwerów) na CS:GO dlatego właśnie się pytam czy warto parę groszy zainwestować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Mam pomysł właśnie na otwarcie serwera (lub sieci serwerów) na CS:GO dlatego właśnie się pytam czy warto parę groszy zainwestować Nie polecam otwierać sieci z 1 serwerem i to CS:GO, nie wypali w 98% Trzeba mieć zgraną ekipę, ogarniętych ludzi, technika, opiekuna itd. Forum też jakieś trzeba i pomijam resztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Wszystko w fazie planów Zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoksiQ 4 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 gralem lecz cs 1.6 bardziej mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Wiesz, Asiu. W 1.6 jest ten klasyczny klimacik. W CS:GO natomiast trzeba mieć lepszą reakcję, oraz grać taktycznie. P.S Nie graj z Danielem w GO, jest botem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 sieć z 1 serwerem cs:Go nie wypali w 100% Jeżeli nawet to liczba teamu będzie mała + daniel bot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi