MaZi 0 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Nick : MaZiLink do SSów : BRAKWycinek z konsoli(bez IP)* :[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'ab'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:70496994'[AMXBans] Your IP:[AMXBans] ===============================================Serwer : 45001 LVLLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=20487 Niedawno dostałem bana, niestety nie miałem SS, kupiłem dzisiaj steama i zacząłem grać, z H@ -_- umówiłem się że jeżeli kupie steama lub pobiorę nowego cs, (poprzedni mi nie zapisywał SS chociaż być z waszej sieci) to dostane UB, próbowałem pobrać nowego Cs lecz w każdym wyskakiwał błąd i kupiłem na steama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz do -_- Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi