soK@RR 0 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Witam. Grałem sobie normalnie na serwerze, a tu ban. [AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'Wstaw ssy na forum.cs-classic.p'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1245916364'[AMXBans] Your IP: '77.255.28.133 AMXBans# Screenshot zrobiony graczowi soK@RR przez admina izi (Data : 04/11/2014 - 13:45:42 Ss'ów nie znalazłem. Ale na pewno gdzieś też je macie, żeby nie było, że przerabiam. Byłem i jestem czysty, więc ogarnijcie adminów, którzy się nie znają i nadużywają władzy. Dziękuje i Pozdrawiam. Dziś chciałbym jeszcze pograć, więc prosze o szybkie odbanowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 SS na pewno ci robiłem, jak ich nie masz zapoznaj sie z tym poradnikiem moze je odszukasz : http://forum.cs-classic.pl/topic/14733-problem-ze-znalezieniem-ss-czytaj/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soK@RR 0 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zapoznałem się, nie znajduje w folderze cstrike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/14733-problem-ze-znalezieniem-ss-czytaj/ 24h na wstawienie screenów. Nie obchodzi mnie że ich "nie masz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soK@RR 0 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 z godziny w której dostałem bana mam tylko jeden plik "custom.hpk" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zapraszam na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi